wanitakipas

October 11, 2013

Wanitakipas

Filed under: Uncategorized — wanitakipas @ 5:05 am

20131011-010451 pm.jpg

Wanitakipas

Filed under: Uncategorized — wanitakipas @ 5:03 am

20131011-010320 pm.jpg

July 19, 2013

Setelah Lapan Bulan Mengambang

Filed under: itssowanitakipas, kawan, makan — Tags: , , — wanitakipas @ 3:31 pm

Assalamualaikum, chewah…dah bersawang blog ni. Nasib baik igt lagi password. Hahahaha..

Skang dah masuk bulan Ramadan yg mulia. Azam tahun ni nk improve attendance utk terawih and nak try continue x makan nasi masa berbuka. So far so good. Cuma dinner dgn department yg kacau kan program diet aku. Kambing byk gile r aku belasah. Hehe. Hilangkan kempunan yg x pernah kurang😦

Hari ni aku buka Kat Starbucks TTDI. Ada promo buy 1 get 1 free sepanjang bulan Ramadan ni. Tp promo ni on every tuesdays and fridays jer. Jgn tersalah pegi pulak.

20130719-232302.jpg
Bersama encik tunang!
20130719-232334.jpg
Errr…bersama author Aireen yg tengah dilamun cinta! Hikhik!
20130719-232350.jpg
Bersama air-air-Aireen!

Ok ngantuk dah. Good night. Sesapa yg x terawih tu bawak2 la terawih. Challo!

November 12, 2012

Chi

Filed under: itssowanitakipas — wanitakipas @ 12:40 pm

Updating my blog on treadmill..sape gemok cepat kagum (eh kurang ajarnye mulut kan)..opss sorry..this is what we call determination..ceywahh ewah..td timbang so far dah turun almost 2kg tp ukur lilit perut takde perubahan pun..demmit..hv to work harder less than a month to go..

20121112-204025.jpg

Me at chi..wth is chi?name gym la kat damansara perdana..lawa lawa tidak gym nye..subcribe sebulan under groupon..dasar muke diskaun kan🙂

Ok now resume workout!!

P/s: tq aireen tlg amik gamba😄😄

October 18, 2012

Cita-cita saya

Filed under: itssowanitakipas — wanitakipas @ 7:32 am

Slim without babat..yup itu cita2 sy before enter december 2012..dear God please help me to control my nafsu makan..jauhkan sy dari kawan2 yg kuat makan..aminnnnn🙂

P/s: update mase keje sbb tade keje khas utk bacaan nurul!!

August 20, 2012

Satu lagi

Filed under: itssowanitakipas — Tags: — wanitakipas @ 7:20 am

Betul la kata org, ‘musim bunga’ saat yg paling manis dlm hidup. Kentut pun bau wangi. Harap semua nya berjalan dgn lancar kali ni. Hehehehe

20120820-151432.jpg

20120820-152026.jpg

August 17, 2012

Macam Musim Bunga

Filed under: itssowanitakipas — Tags: — wanitakipas @ 1:24 pm

Tak tau knp, aku rase sgt gembira🙂 hi…hi…mungkin teruja dgn raya yg nk dtg 2 hari lagi.

Skang, baju dh pack. Kejap lagi aku, along, Kok ya & adik akan mula kan perjalanan ke kg (rumah tepi pam minyak)

Okay lah. Apa2 pun, selamat hari raya aidilfitri kpd semua umat Islam. Maaf Zahir & Batin.

May 2, 2012

Hajat tak kesampaian

Filed under: itssowanitakipas — Tags: , — wanitakipas @ 2:01 pm

Hajat di hati nak balik awal. Nak bakar lemak – jogging. Tp keadaan tak mengizinkan, keje banyak…hujan lebat pulak tuh. So misi hari tak kesampaian! Esok cuba lagi!

20120502-220136.jpg

Bila tgk gambar ni, teringat Chatime!! Guane koi nak kuruih?

May 1, 2012

Monte’s BSC

Filed under: kawan, makan — Tags: , , , — wanitakipas @ 3:15 pm

20120501-230935.jpg

Pose sambil tgu makanan kambing! Bulan nih aku dah Lima Kali makan kambing ..chili’s, monte’s, TGIF, monte’s lagi, satu lagi tak igt restoran mana. Nnt update lagi skali! Mungkin blog ni kene tukar jadi wanitakambing. Sapa setuju?

April 6, 2012

Friday…

Filed under: kawan, weekends — wanitakipas @ 9:11 am

Yeay..dah Jumaat..Aku tak sabar nk gi paintball this coming Ahad bersama-sama kawan opih. Nak tembak semua org!!

Hari nih entry pendek jer..Selamat Berhujung minggu semua!!!

Older Posts »

Blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.